Як раніше ми повідомляли, два члени ДВК у Рівному відмовилися виконувати свої обов'язки. Як виявилося пізніше, у однієї з них то були проблеми з телефоном.

На ранок 15 листопада спостерігачі мережі ОПОРА повідомили про те, що два члени ДВК у Рівному відмовилися виконувати свої обов`язки на ДВК №905 та №977. Причини відмови не повідомляли.

- Зважаючи на те, що у Рівному діє 106 дільниць і на кожній працює більше десяти осіб, то відмова двох - не впливає на якість роботи. Тим паче, що це члени з різних ДВК. Подібні випадки траплялися на попередніх виборах. Це нормальний робочий процес. Якби на одній виборчій дільниці відмовилося від роботи одразу кілька членів ДВК, тоді б можна було запідозрити якісь порушення, - розповів координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА Анатолій Бондарчук.

Пізніше стало відомо, що «загублений» член ДВК №905 повернулася до роботи. Виявилося, у неї просто були неполадки із телефоном і члени комісії не могли ніяк зв’язатися з нею.

Інша ДВК №977 так і працює у неповному складі. Оскільки, за попередніми даними, член виборчої дільниці захворів, передає PRESS-ЦЕНТР.