У Рівному відбулися відкриті обласні змагання зі східного танцю "Захаріт 2010”. У палаці дітей та молоді майже 2 сотні учасників змагалися у мистецтві танцю живота.

„Танець живота” перестає бути чимось екзотичним. Це демонструють треті відкриті обласні змагання „Захаріт 2010”. На турнір зібралося майже 200 учасниць. І хоч це в першу чергу змагання, але обмін досвідом безцінний переконують організатори.

Щоб опанувати мінімальну програму достатньо великого бажання і лише трохи часу та зусиль переконує Оксана. На Чемпіонаті України вона здобула другу сходинку в номінації дебют, тож вже нині в ранзі фаворита. Мистецтво танцю живота і без вікових обмежень. Розпочати танцювати ніколи не пізно, кажуть організатори турніру. Дівчата з п'ятирічного віку займаються цим танцем. У вихованок рівненського клубу "Орхідея" різні мотиви для занять східними танцями, але усі поважні. Нині "танець живота" активно освоюють в усій Україні. Щотижня відбуваються подібні змагання. Рівне нщина у східних танцях на передових позиціях.

Усі призери турніру східних танців Захаріт 2010 отримали кубки, медалі та дипломи, а також матимуть змогу виступати на офіційних змаганнях.