Рівненські актори вкотре зійшлися на спортивній арені. Футбольними поєдинками відзначають День театру. У напруженій боротьбі перемогу здобула команда обласного драмтеатру. За акторською грою на полі, а не на сцені, спостерігали кореспонденти Першого місцевого.

Зі сцени у спортзал. Театрали зняли грим і вдягнули форму. На футбольній арені знову зустрілися команди лялькового та драмтеатру. Результат не головне, але програвати ніхто з суперників не збирається, навіть підростаючих режисерів-студентів залучили.

Поєдинок видався бойовим та напруженим. Суперники подекуди не жаліли один одного. Боротьба на кожному метрі та за кожен м'яч. Тому і головному судді розібратися було не надто просто. Команди активно підтримували вболівальники, працівники та актори театрів. Дебют матчу був за драмтеатром. Його гравці постійно атакували і досягли свого. Тож в черговому протистоянні двох театрів Рівного перемогу святкували представники драматичного. Натомість актори лялькового театру не засмучуються, обіцяють реванш вже наступного року.