Курятина на рівненських ринках дешевшає. Не набагато і не всюди, однак навіть незначне падіння ціни продавці птиці пов'язують з появою дешевих американських конкурентів. Тим часом віднайти ті самі "ніжки Буша" на прилавках трьох базарів нашим журналістам не вдалося.

На одному з центральних продуктових ринків біля прилавків із птицею черги. Тут курячі стегенця продають за обіцяною урядом ціною - 13.50 за кілограм. Утім не ніжки Буша, а справжні українські - принаймні у цьому переконують продавці.

Кажуть, ціна на курятину у них завжди невисока. А за останній тиждень вона впала ще на гривню-дві.

Тим часом на інших ринках курячі стегенця подешевшали лише на 50, а то й на 30 копійок. А деякі виробники і продавці не пішли й на таку поступку. Переконують: українська курятина коштувати 13 чи навіть 16 гривень не може. Просто конкуренти за свіжу вітчизняну видають розморожену американську курку. Втім, у лабораторії ринку, де продають напрочуд дешеві стегенця, про такий фальсифікат і не чули.

За тиждень по приїзду дешевої американської птиці особливого падіння цін на курятину на рівненських ринках немає. Як немає там, власне, й самих заокеанських стегенець. Побачити їх на базарі нам пощастило лише у перший день їхнього приїзду. То ж хто нині смакує ножками Буша наразі не відомо.