Друга трагедія за півтора місяці: загибла у аварії дівчина дружила із 16-річним односельцем, вбитим у бійці.

Не встигли мешканці села Дроздинь Рівне нської області оговтатись від страшного вбивства у вересні 16-річного юнака у п`яній бійці, як село сколихнула нова біда - у аварії загинула 16-річна дівчина. Разом із 24-річним мешканцем сусіднього села вони поїхали покататись на BMW. Майже через два дні автомобіль із тілами двох молодих людей знайшов чоловік, що проїжджав тою ж дорогою...

15-річна Альона Маринич зникла у ніч із неділі на понеділок. Десятикласниця пішла гуляти разом з друзями і додому не повернулася. Телефон дівчинки не відповідав, тож батьки зниклої взялися опитувати друзів, знайомих, односельчан: можливо, хтось щось чув чи бачив. За даними міліції, до них за допомогою ніхто не звертався.

Згодом з’ясувалося, що востаннє дівчину бачили із 24-річним Віталієм Павловичем, який теж тієї ночі додому не повернувся.

За словами місцевих, Альона та Віталік були просто друзями і того вечора нібито планували поїхати до столиці. Чому – сказати важко: чи то спільного знайомого зустріти з-за кордону, чи то просто прокататися. Майже дві доби батьки зниклих та односельці продовжували пошуки.

Орієнтовно о шостій годині вечора, 3 листопада, автодорогою Борове-Рокитне-Вежиця їхав чоловік на КамАЗі. Роздивляючись навколишню територію, неподалік села Заболоття Рокитнівського району чоловік помітив автомобільні колеса, що виглядали із ставка. Про знахідку повідомив місцевим жителям. Близько шостої вечора, 3 листопада, повідомлення про ймовірну автопригоду надійшло до чергової частини Рокитнівського РВ УМВС.

На місце подій приїхали оперативники, викликали і рятувальників. З води дістали BMW-530, на водійському сидінні якого був 24-річний хлопець, а на сидінні пасажира – 15-річна дівчинка.

Уже згодом міліція з’ясувала, що водій BMW не впорався з керуванням, і з’їхав у кювет, що був наповнений водою. Іномарка перекинулася. Молоді люди, які знаходилися у автомобілі, загинули на місці пригоди.

Для села Дроздинь ця трагедія стала вже другою за останні півтора місяці, що трапилась із молодими людьми. У вересні у бійці загинув мешканець села, 16-річний Василь Кузніч. Альона Маринич дружила із хлопцем, важко переживала його втрату. На сторінці у «Однокласниках» висловлювала щирі співчуття з приводу трагедії.

Як інформує Press-Центр, рідні загиблих відмовляються від проведення судово-медичної експертизи. За словами начальника Рокитнівського РВ УМВС України в Рівне нській області Олександра Волочаєва, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).