1 листопада відбулося судове засідання Рівненського окружного адміністративного суду за позовом кандидата на посаду міського голови Корця Знаменця Володимира про визнання незаконними та скасування результатів голосування, а також підсумків голосування з виборів Корецького міського голови.

В результаті, у позові було відмовлено.

На думку представника позивача, реєстрація 13 жовтня кандидата на посаду Корецького міського голови Дмитрук Л. М. є протиправною.

Нагадаємо, що 13 жовтня відбулося засідання Корецької міської виборчої комісії, під час якого, Корецька міська ВК спочатку скасувала реєстрацію Дмитрук Людмили Миколаївни, згідно постанови Житомирського апеляційного адміністративного суду. Однак, зважаючи на те, що у рішенні апеляційного суду не було зазначено, що необхідно вилучити документи подані Дмитрук Л. М.– Корецька міська виборча комісія прийняла постанову про нову реєстрацію кандидата.

23 жовтня відбулося судове засідання Рівне нського окружного адміністративного суду за позовом цього ж кандидата до Корецької міської виборчої комісії про зобов’язання прийняти рішення про внесення змін до виборчих бюлетенів на підставі постанови Житомирського апеляційного суду. Позовні вимоги обґрунтовані наявністю судового рішення щодо скасування реєстрації Дмитрук Людмли Миколаївни, яке не виконано відповідачем, оскільки не було внесені зміни до виборчих бюлетені, зокрема проставлення штампа «Вибув».За рішенням суду, у позові було відмовлено.

24 жовтня відбулося засідання Житомирського апеляційного адміністративного суду, де розглядалась апеляційна скарга Знаменця Володимира на дії Рівне нського окружного суду. В результаті, усі вимоги були відхилені.

В результаті засідання, адміністративний суд постановив в задоволенні позову Знаменцю Володимиру відмовити повністю. Також суд прийняв рішення стягнути зі Знаменця Володимира судовий збір в розмірі 1461,6 грн.

Про це повідомили у ГМ ОПОРА у Рівне нській області