Понеділок: 15.03.10 Навчальна тривога для випускників На Рівне нщині відбулося пробне незалежне оцінювання, справа ця цілком добровільна, та ще й платна. Вісім предметів, із яких цьогоріч можна буде скласти тести, розділили на два дні. Як успіхи у рівненських абітурієнтів - поцікавилися наші кореспонденти.

Вівторок: 16.03.10Заторів у центрі Рівного побільшає Проїзну частину вулиці Соборної біля драмтеатру звузять на півтора метри, щоб завершити будівництво підземного переходу. Захід тимчасовий, інвестори Метрограду планують здати об'єкт в експлуатацію вже цього року, орієнтовно у липні.

Середа: 17.03.10 Центр Рівного перетворився на один суцільний затор Звуження приїжджої частини вулиці Соборної біля драмтеатру ще на півтора метри таки не лишилося непоміченим. Нині ширина дорожнього полотна тільки 6 метрів і попри усі обіцянки даїшників та будівельників, клопоту водіям додалося чимало.

П'ятниця: 19.03.10 Про двірника розкажу вам завзято Є в нього, друзі, мітла і лопата. Ми на світанку спимо, а двірник Ще до зорі прокидатися звик. Першим стрічає він сонце у місті. Двір наш і вулиця — глянь, які чисті! Будеш на вулиці, біля будинку — Знаю: не кинеш ти навіть смітинку! (Марія Познанська)