25 жовтня станом на 11.30 год. Громадянської мережі ОПОРА було зафіксовано наступні порушення:

1. Невчасне відкриття окремих дільниць

Зокрема, до таких дільниць належить ДВК №560959, що знаходиться за адресою: м. Рівне , вул. Київська, 60, (приміщення консультативної поліклініки обласної дитячої лікарні, вестибюль), а також ДВК №560105, яка розташована у Рівне нській обл., Гощанському р-н, смт. Гоща, вул. Радянська, 4, (школа, фойє). Причиною запізнення відкриття останньої дільниці стала значна кількість бюлетенів (8000 шт.), і , тому, члени ДВК не змогли швидко розподілити бюлетені між членами комісії.

2. Незаконне розміщення агітації

Незаконну агітацію у день виборчого голосування було зафіксовано на вул. Фабрична, Литовська, Пушкіна у місті Рівне . Зокрема, розміщено незаконну агітацію Аграрної партії України та Європейської партії. У Рівне нському р-ні, с. Корнин на вул. Центральній розміщено агітаційні матеріали партії «Воля» та «Громадянська позиція».

3. Бюлетені надруковано з помилкою

Бюлетені для голосування на посаду міського голови м. Дубно надруковані з помилкою.

Зокрема, прізвища кандидатів на посаду мера зазначені не в алфавітному порядку.

4. Встановлення відеоспостереження

На ДВК №560969, що знаходиться за адресою: м. Рівне , вул. вул.Остафова, 31. У корпусі №2 Рівне нського державного гуманітарного університету члени виборчої комісії встановили камери навпроти виборчих скриньок.

У ДВК пояснили, що камери встановили, з метою відслідковування вкидання бюлетенів, зокрема, щоб бюлетені не вкидали пачками.

На думку Громадянської мережі ОПОРА, загрозою встановлення таких відеокамер є контроль перебігу голосування, у випадку, якщо проголосовані бюлетені будуть продемонстровані на камеру

Про це повідомив координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Рівне нській області