Практично кожен, хто став на шлях здорового способу життя, прагне правильно харчуватися. Тому ми вирішили запропонувати вам перелік низькокалорійних коктейлів для схуднення, які добре поєднуються з будь-якими дієтами.

Існує багато способів позбавитися від зайвої ваги та залишатися завжди у відмінній формі. По-перше, обмежити кількість споживаних калорій, а по-друге, збільшити витрату енергії шляхом збільшення фізичної активності.

pic Відмінно вгамують почуття голоду та наповнять організм необхідними вітамінами і мікроелементами так звані коктейлі для схуднення. А в холодну пору їх властивості просто неоціненні. Адже це не тільки вітаміни, але ще й прекрасний антидепресант. Приготувати самостійно коктейлі для схуднення дуже легко, головне - знати, які компоненти потрібно використовувати.

Рецепт 1

Даний коктейль дуже добре підходить для бадьорого початку дня. Беремо:

- 7 гілочок м`яти
- 2 шматочки лимона
- 1 шт. ківі
- 7 гілочок петрушки
- за смаком мед
- 100 мл води

Ківі очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо лимон, воду і зелень, все перемішуємо блендером. Вживаємо відразу після приготування.

pic Рецепт 2

Коктейль для схуднення з імбиром володіє унікальними властивостями, має дуже низьку калорійність. Беремо:

– тертий корінь імбиру
– 1 л. води
- 4 ст. л. меду
- кориця за смаком

Мед, імбир і корицю покласти в склянку і залити водою. Імбирний коктейль для схуднення вирізняється високою ефективністю у боротьбі із зайвими кілограмами.

pic Рецепт 3

Цей коктейль хоч і п'ють натщесерце, але після його прийому можна відразу поїсти. Беремо:
– 4 кільця ананасу
– половина грейпфрута
- 1 ч.л меду
- лід

Всі інгредієнти, крім льоду, змішати в блендері. Якщо для вас такий ананасову-грейпфрутовий коктейль буде дуже насиченим за смаковими якостями, розбавте його водою.

pic

Не відкладайте приготування напоїв в довгий ящик, а відразу мішайте коктейлі та починайте худнути смачно! І пам`ятайте - в день потрібно випивати не менше 2,5 л. води.