Дорога в Крим подорожчала. Прийнамні залізницею. З другого серпня квитки подорожчали на 5 відсотків. За новими цінами доведеться їздити пасажирам по Україні в усіх типах вагонів, крім загальних. Подорожчання залізничники пояснюють інфляцією. Адже нові ціни на пальне зробили перевезення нерентабельними.

Наталія Шпак щороку їздить на море. Каже, відпочинок у Криму найкращий. Цьогоріч квитки на потяг купувала заздалегідь, до подорожчання. Жінка переконує, постійне підвищення вартості квитка на поліпшення сервісу не впливає.

Подорожчання проїзду залізничники називають обгрунтованим. Пояснюють, зважаючи на інфляцію та зростання цін на пальне - перевезення стали нерентабельними. Тому у чергове підвищили ціни на квитки з другого серпня. Адже планували це зробити ще у грудні, переконують рівненські залізничники.

Рівняни до чергового подорожчення квитків ставляться по-різному. Більшості не у захваті, кажуть ціни ростуть, а гаманцні не товстішають.

Тепер за квиток до Сімферополя у купейному вагоні доведеться заплатити 152 гривні, замість нещодавніх 145. Для людей - це несуттєве подорожчання, переконують залізничники. І Попереджають, з першого жовтня квитки подорожчають ще раз.