Колектив з неосяжним репертуаром і невичерпною майстерністю, якому стоячи аплодували глядачі усього світу - національний академічний хор імені Григорія Верьовки цими вихідними дарував своє мистецтво рівнянам. Тих, хто несе у широкий світ пісню-сповідь, пісню-думу і пісню-душу наживо пощастило почути й нашій знімальній групі.

Свій перший концерт вони дали ще у далекому 1944. І всі ці роки творчий колектив виховує естетичний смак у поколінь і любов до батьківщини.

Нині в репертуарі колективу кращі старовинні й сучасні українські народні пісні, класичні твори й танці, хороводи й гаївки в яких народні мотиви вдало поєднуються із сучасними прийомами композиторського письма та аранжування.

Хор складається з 3-х творчих — а це 100 чоловік, на рівненській сцені виступало 67 учасників колективу.

Радий що має можливість прийняти артистів такого масштабу -не дивлячись на те що криза залишила свій відбиток на складі колективу

Коли наступного разу хор імені Верьовки порадує своїм виступом рівненських глядачів, поки не відомо. Утім, організатори концерту запевнили, довго місцевим шанувальникам народного мистецтва чекати не доведеться. Тим паче, кожен вихід хору на сцену присутні супроводжували вигуками браво та шквалом овацій.