Снігопад останніх днів не спричинив значних перебоїв з електропостачанням на Рівненщині. Тож енергетики мали здебільшого приємні клопоти. Сьогодні вони вітали своїх найсумлінніших клієнтів з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживача.

Щоденно рівненська область споживає близько 10 мільйонів кіловат – годин електроенергії. Споживання світла краянами залежить від пори року, та дня тижня. Так взимку середньодобове споживання електроенергії зростало подекуди удвічі.

Завдяки високому рівню проплат рівненським енергетикам вдалось цього річ з розмахом відзначити день захисту прав споживачів. Зокрема подарунками відзначили сотню найсумлінніших платників. Їх з – поміж десяти тисяч обрав комп'ютер.

У обласному управлінні з захисту прав споживачів від цього лише радіють та радять іншим переймати досвід. Тим паче, похвалитись рівненські енергетики мають чим. Зокрема і своїм дзвінковим центром. Мовляв за два роки роботи з чим тільки люди до його працівниць не звертались. Щоденно ці дівчата приймають зо півтори тисячі дзвінків.

За рівненським досвідом сьогодні до рівного приїхали колеги – енергетики з Київщини. Мовляв саме у місцевих енергопостачальників столичні колеги вчитимуться надавати якісні послуги населенню.