Прийняти правильне рішення та обрати найкраще завжди важко. Найважче визначитись під час виборів до влади. Вибори кандидатів до органів місцевого самоврядування завжди супроводжуються передвиборчими гонками, агітаціями. Найбільший страх виборців - підміна голосів та викривлений результат. Щоб отримати об'єктивний результат, ми вирішили дізнатись - за кого готові проголосувати мешканці Рівненщини під час цієї виборчої кампанії?

Революція Гідності змінила нас. Тепер ми хочемо нової влади, яка діятиме на користь держави та її жителів. Нам потрібна влада, яка активно відстоюватиме наші інтереси. Після Євромайдану на політичному полі з'явились нові партії, активісти, які хочуть змінювати наше життя на краще.

25 жовтня кожен мешканець Рівне нської області піде на вибори та віддасть голос за свого кандидата.

Серед виборців побутує думка, що до місцевої влади проходять кандидати тих партій, які мають більшість у парламенті. Та чи так це насправді?

Щоб отримати об'єктивну інформацію про політичні уподобання жителів Рівного та Рівне нщини, ТРК "Рівне 1" спільно з іншими рейтинговими виданнями Рівне нщини - "ОГО", "РадіоТрек", "ВСЕ" - започаткували проект "Оберіть місцеву владу вже сьогодні!".

Стартові позиції партій та кандидатів на міського голову в голосуваннях розташовані в алфавітному порядку. Результати відображаються по рейтинговому принципу - нагорі знаходиться партія або кандидат на міського голову, які набрали більше всього голосів.

Голосування розпочалося 6 жовтня о 18:00 та завершиться 22 жовтня о 20:00.

Результати голосування будуть оприлюднені на сайті Rivne1.tv, а також на сайтах проекту та співзасновників.

Голосувати потрібно на сайті проекту - Народний вибір - vybir.rv.ua.