У середу вдень в Рівному виникла пожежа, яка ледь не призвела до трагедії. У п'ятиповерхівці на вулиці Корольова зайнялася квартира. Коли приїхали пожежники, з вікон третього поверху виривався густий чорний дим, а на сусідніх балконах зібрались перелякані люди. Їхні помешкання наповнились смертоносним димом тож дихати всередині було просто неможливо. На їхній порятунок і кинулися еменесники. На людей одягнули кисневі маски і вивели на вулицю.

Втім, вивести всіх людей еменесники не змогли. Злякавшись пожежі, в одній із квартир зачинилася молода жінка із чотиримісячною дитиною. На стукіт сусідів вона ніяк не реагувала і ще невідомо якби все закінчилося якби вчасно не нагодився її чоловік.

Зараз дитина з матір'ю у лікарні. А мешканці будинку серйозно задумались про виселення господині квартири, в якій виникла пожежа. Адже її помешкання горить уже втретє.

Власницю квартири, в якій виникла пожежа, люди звинувачують не просто так. Адже у своє помешкання жінка зносить різноманітний мотлох через що у будинку постійний сморід. На зауваження сусідів не реагує, а коли виникла пожежа просто втекла, - кажуть рятувальники. Вони ще мають встановити остаточну причину займання, та вже зараз відомо, що пожежа сталася через елементарне порушення правил пожежної безпеки.