Вівторок: 09.03.10Рівне святкує Тарасів день Відзначення 196 річниці дня народження Кобзаря розпочалося традиційним покладання квітів до пам'ятника. Завершилося акцією "Тарасова свіча". Родзинкою став поетичний марафон "Іду на сповідь до Тараса". Всі бажаючі могли прочитати поезію Шевченка на майдані Незалежності.

Золоте сміття Вартість вивезення відходів у Рівному може зрости. Піти на такий крок міськвиконком змушує роздільне сортування сміття, яке мають запровадити в кінці квітня. Також у планах чиновників побудувати сміттєпереробний завод у Рівному. Щоправда, коли він запрацює невідомо.

Середа: 10.03.10 Майже 20 тисяч євро за два нових тролейбуси Нові пасажирські машини, Рівне купило в Чехії. Вони курсуватимуть на маршрутах номер 3 і 7. Новинки можуть перевозити до 110 пасажирів.

Четвер: 11.03.10 Жителі Білої Криниці — в транспортній пастці У село поряд з обласним центром не їздить жодна маршрутка, лише попутні. Щоправда, частенько водії просто не зупиняються, аби підібрати пасажирів у Рівне . Мешканці годинами простоюють на зупинках, запізнюються на роботу.

П'ятниця: 12.03.10 Рогатий транспорт подорожчає Керівництво Рівного хоче підняти ціну проїзду у тролейбусах. Впродовж року поетапно підвищуватимуть вартість на 20 копійок. Нині тролейбусники ледь виживають, збитки у минулому році склали понад 3 мільйони гривень.