У цьому запевняють власники будинку на Відінській, 5. Житло збудоване ще два роки тому, але в нові помешкання ніхто переїхати не може. Замовник — відділ капітального будівництва обласної міліції не здає будівлю в експлуатацію. Тому досі власники чекають на ключі від придбаних квартир. Терпець таки урвався і вони пішли на прийом до начальника міліції.

До обласного управлінням міліції власники квартир будинку на Відінській 5 приходять вже не вперше. Хочуть аби керівництво УМВС надало їм необхідні документи для здачі новобудови і люди змогли переїхати у свої помешкання.

Квартири у будинку на Відінській 5 люди придбали ще два роки тому. Сплатили за них повну вартість.Кажуть, вже давно мали б відсвяткувати новосілля, але через конфлікт між будівельною фірмою та міліцією цього зробити не можуть.

Фірма - будівельник каже, їхньої вини у не здачі будинку немає, весь процес гальмує замовник, яким є відділ капітального будівництва УМВС. І додає, якщо проблема і далі затягуватиметься, будинок стане непридатним для проживання.

Візит власників квартир до керівництва міліції виявився вдалим. До них вийшов заступник начальника обласного управління Віталій Заславський. Правоохоронець пообіцяв, що вже незабаром будуть виготовлені всі документи, які необхідні для здачі будинку в експлуатацію. І тому найближчим часом всі 90 власників квартир зможуть переїхати у свої нові помешкання.

Після підготовки сюжету власники квартир повідомили, що всі необхідні документи відділ капітального будівництва обласної міліції підписав. Тому вони можуть переїжджати в свої помешкання.