Щоправда, не насправді. Місцеві ентузіасти організували інтелектуальний клуб гри "Мафія". Правила прості: гравці діляться на дві групи — чесні громадяни і мафія. Перші на чолі з шерифом мають дізнатися, хто належить до злочинців і умовно їх знищити. Бандити теж не сплять — працюють на знищення. У новій для Рівного грі свої сили спробувала знімальна група Першого місцевого.

Мафія – командно-психологічна ролева гра в основі якої лежить детективний сюжет. Суть гри — боротьба членів організованої меншості — мафії, з неорганізованою більшістю — мирними мешканцями на чолі з шерифом.

Завдяки своєму логіко-психологічному характеру гра дозволяє краще пізнати оточуючих людей, розвиває інтуїтивне мислення, а найголовніше приносить інтелектуальне задоволення.

Члени клубу стверджують, існує два типи ігор – змагання та вистава. А мафія поєднує у собі риси обох. Вона є одночасно і шоу, і боротьбою за існування. Тому вони запрошують усіх охочих долучитися до мафіозної спільноти та стати активними її учасниками.