"ДАІ завжди поруч". Під таким девізом відбувся обласний фінал КВН-конкурсу юних інспекторів руху. Впродовж кількох годин 4 колективи з райцентрів Рівненщини змагалися, хто ж кмітливіше пояснить правила дорожнього руху.

В такий спосіб юні інспектори вчать правил дорожнього руху. На власному прикладі показують усі негативні сторони та наслідки байдужості до правил. Марія з першого класу юний інспектор, постійно бере участь в КВН конкурсах.

І повчально, нинішній КВН конкурс юних інспекторів руху, зібрав у фіналі 4 команди. Діти показують міні-сцени і розповідають про правила дорожнього руху. Така агітаційна робота у формі КВН найбільше запам'ятовується переконують працівники Державтоінспекції і дає результати.

Оцінюють виступи дітей представники обласного ДАІ, освітяни та гравці рівненських КВн команд. А усі команди учасники отримають в подарунок торти та побутову техніку. Утім, головне кажуть працівники вартові доріг, навчити дітей безпечної поведінки на дорозі.

Перше місце в конкурсі виборола команда "Інші діти" з Рівного. Саме вона і представлятиме Рівне нщину на всеукраїнському конкурсі.