До управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому надійшли цільові путівки на санаторно-курортне оздоровлення учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, місце проживання яких зареєстровано в м. Рівному.

Як повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради, даними путівками забезпечуються учасники бойових дій та інваліди війни, які перебувають на обліку для одержання путівки відповідно до медичних рекомендацій.

Для постановки на чергу подається заява, медична довідка лікувальної установи форми о70/о, копія паспорта, копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань анти терористичної операції в районах її проведення, з пред’явленням оригіналів документів.

Учасникам бойових дій та інвалідам війни, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та місце проживання яких зареєстровано в м. Рівному слід звертатись з вищезазначеними документами до управління праці та соціального захисту населення Рівне нського міськвиконкому за адресою вул. Соборна, 12, кабінет 11 (тел. 26-67-80) в понеділок, четвер з 9.00 до 13.00, вівторок, п’ятниця з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 16.00.

Про це повідомила Олена Петрик, начальник відділу правління праці та соціального захисту населення Управлінні праці та соціального захисту населення Рівне нського міськвиконкому.