У палаці культури “Хімік” відбувся одинадцятий конкурс “Коса моя — краса моя”. За перемогу змагалися 34 красуні з довгим і доглянутим волоссям.

Справжня українська краса це не лише довгі ноги, а й розкішне довге волосся. Саме так вважають організатори щорічного традиційного шоу-конкурсу “Коса моя Краса моя”. Понад тридцять учасниць різного віку дефілювали подіумом тричі. У першому виході красуні ніби побували на балу у Попелюшки і продемонстрували дивовижні зачіски і розкішні сукні. Вдруге вони з'явились перед публікою в українському національному вбранні і з традиційною українською косою. А насамкінець дівчата постали у образі лісових мавок з розпущеним волоссям.

Завершилось феєричне дійство, урочистим нагородженням переможців. Призові місця та цінні подарунки отримали по три учасниці у кожній з чотирьох віковій категорій. А гран-прі конкурсу дісталось володарці найдовшої коси, довжиною 132 см Оксані Кулінці.

Не обійшлося й без традиційних титулів “Міс чарівність”, “Міс елегантність” , “Міс шовкове волосся”. Проте найбурхливішими овація ми підтримали глядачі нагородження трирічної, найменшої учасниці Мар’яни Колесник. Її нагородили титулом “Міс “Маленьке диво”. Спеціальний титул від спів-організатора проекту “Рівне нської газети” отримала Анна Шулім, переможниця інтернет голосування на сайті Газети.

Нагородивши усіх учасниць квітами та подарунками Організатори пообіцяли, що наступного року конкурс “Коса моя - краса моя” знову запросить довговолосих красунь продемонструвати справжню красу української коси.