Усіх жінок, чоловіків, дітей завжди турбує питання: "Що одягнути, що взути?".

Хоч у кожного із нас в шафі і є більше десятка різних речей, проте постійно існує внутрішня необхідність у придбанні чогось нового, бажано якісного та доступного. Одягу, який обов’язково буде пасувати, матиме гарний вигляд, буде зручним та комфортним. Саме у такі моменти людина стикається з проблемою: "Де я можу придбати такий одяг або взуття? Куди потрібно піти аби віднайти товар з таким омріяним гаманцю співвідношенням: "ціна – якість". Погодьтеся, дуже тяжко знайти брендів одяг та взуття за доступною ціною. Тоді і починається пошук місць, де можна задовольнити свої потреби у новому товарі та зробити себе більш гарнішою і свій настрій ще більш позитивнішим.

Хочемо познайомити Вас з інтернет магазином «KEDOFF.NET» який працює з 1996 року та продає більш ніж 15 років одяг та взуття відомих світових брендів, і який користується популярністю серед покупців.

Магазин спеціалізується на якісному і доступному брендовому взутті та одязі для жінок, чоловіків і дітей. Окрім того, що продаються відомі бренди, з них також обираються модні моделі цього сезону. Магазин не ставить собі за ціль продати товар будь-якою ціною. Вони не будують ілюзії і не сподіваються, що покупцями стане широке коло людей. Цього і не може бути, адже вони створили магазин, спрямований на впевнену в собі людину, амбітну і не позбавлену стилю.

На міжнародній виставці, ярмарку «MADE IN UKRAINЕ», яка відбулася 28 – 29 серпня 2015 року у місті Києві «KEDOFF.NET» брав участь спільно з торговою маркою LAS ESPADRILLAS.

У «KEDOFF.NET» обирають постачальників за трьома показниками:

- якість продукції;

- комфорт та зручність для покупців;

- сучасний ексклюзивний дизайн.

Тут знайдеться одяг і взуття на будь-який смак та уподобання. Постійно діють акційні пропозиції за зниженими цінами. Якщо Ви любите класичний стиль, тоді вам найкраще підійдуть туфлі від брендів Dockers або Roberto Botticelli. Якщо ж вам більше до душі life style або casual, тоді у нас є саме те що Вам потрібно - відмінні мокасини або ж топсайдери від всесвітньо відомого бренду Forester.

Також, інтернет магазин «KEDOFF.NET» дарує 7% знижки для всіх бажаючих, які підписалися на новини сайту.

До речі, кілька слів про спортивне взуття New Balance! На відміну від інших інтернет магазинів України, до «KEDOFF.NET» нова колекція кросівок цього бренду надходить в першу чергу.



pic

А для наших дівчат і жінок у «KEDOFF.NET» є спеціальна ексклюзивна пропозиція. Оскільки інтернет магазин є дилером модного американського бренду Nine West, лідеру з виробництва жіночого взуття, то асортимент цього брендового взуття досить великий. На вітрині інтернет магазину представлено не лише туфлі, а й модні і красиві осінні і зимові черевики з натуральної шкіри, замші, нубука та хутрі, які не залишать Вас байдужими. Також магазин пропонує аксесуари по догляду за взуттям та косметику фірми Salamander (Саламандер) і Collonil аби Ваше взуття завжди виглядало як нове. І це ще не все, адже до нових туфель, черевичок обов'язково потрібна нова сумка. Більше 20 моделей сумок з колекції 2015-2016 року, які відмінно оновлять Ваш гардероб.



pic

Увесь каталог одягу і взуття та фото покупці зможуть переглянути на сайті kedoff.net чи в магазині, який знаходиться в місті Київ, ТЦ "Європорт", вул. Миколи Лукашевича 15-а, 2 поверх. Є представництво і в м. Рівному, яке знаходиться за адресою вул. Замкова 26, ТЦ "Гранд базар", G29 відділ. Менеджери завжди раді покупцям, які знають, що гідні найкращого і не йдуть на компроміси з якістю одягу та взуття або що ще гірше з її зручністю. Менеджери магазину готові надати Вам ділову пораду, допомогти необхідною консультацією, надати інформацію про ту чи іншу марку, способи оплати та доставки. Магазин KEDOFF.NET надає не тільки комфортне взуття, а й комфортні послуги. В подяку Ви отримаєте від нас море позитивної енергії та гарного настрою!

Також, відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" впродовж 14 днів від дати покупки, (від дня отримання замовлення), Ви можете повернути замовлені товари і отримати назад їх вартість. Так само, можливий обмін на інший розмір або іншу модель товару. У разі, якщо Ви не можете підібрати взуття на обмін, гроші можна залишити на рахунку магазина і скористатися цією сумою для оплати наступного замовлення.

Ви можете не тільки швидко і зручно купити взуття онлайн оптом і в роздріб в магазині KEDOFF.NET, але без зайвого клопоту отримати її через компанії Автолюкс, Нова Пошта, УкрПошта. Доставка по Києву та Україні здійснюється безкоштовно. Чекаємо Ваших відгуків про куплену пару взуття, одяг, чи інші речі, адже вони допоможуть нам сформувати більш якісний асортимент магазину. KEDOFF.NET завжди радий як роздрібним, так і оптовим інтернет покупцям.

Звертайтеся до представництва інтернет магазину в м. Рівному «KEDOFF.NET» за адресою: вул. Замкова 26, ТЦ "Гранд базар", G29 відділ за тел.: (098) 096-10-00, або в головний офіс м. Київі за тел.: 0(800) 21-00-99 (безкоштовно по всій Україні).

Магазин працює кожен день (Пн. - Пт. з 9:30 - 21:00; Сб. - Нд. з 9:30 - 16:00) і Вам допоможуть кваліфіковані менеджера придбати якісний одяг та взуття для жінок, чоловіків, та дітей!

Бажаємо Вам вдалих покупок в інтернет магазині брендового взуття!