Чим доїхати на роботу, і повернутися додому. Такі щоденні проблеми мешканців Квасилова. Кажуть, шлях до Рівного перетворився на суцільний стрес. Маршруток не вистачає. А ті, що їздять - заповнені вщент.

Микола Глотов щодня їздить на роботу до Рівного з сусіднього Квасилова. Каже частенько доводиться запізнюватися. Бо вранці з передмістя виїхати практично неможливо. Більшість маршруток до Рівного - переповнені.

Квасилівці нарікають, у години пік доїхати у Рівне чи повернутися назад практично неможливо. Тим часом, обласні чиновники переконують, тих що є мало б вистачати. Проте обіцяють, звернення обурених громадян без розгляду не залишиться.

Сьогодні поступило звернення. ми вивчимо його і тоді буде прийнято рішення з приводу введення додаткових маршрутів. зараз по маршруту квасилів рівне - квасилів їздить 8 автобусів і за день вони роблять 85 оборотних рейсів.

Натомість водії квасилівських маршруток навпаки скаржаться на брак клієнтів. Кажуть, якщо ввести додаткові рейси, взагалі доведеться працювати у збиток. Та які тм проблеми. в нас може 1 - 2 стоячих місць і то вранці, коли любди спішать на роботу, а ввечері так взагалі пустогоном їздимо.

Бути чи не бути додатковим маршруткам до Квасилов обласні чиновники обіцяють вирішити вже протягом тижня.