Понеділок: 01.03.10 Розбій на Рівне нщині . Молодик у масці пограбував магазин На Рівне нщині серед білого дня скоєно розбійний напад. У селі Бадівка Острозького району молодик у масці пограбував продуктовий магазин. Він увійшов слідом за місцевою жителькою, напав на неї і приставив до шиї ніж. Після цього наказав продавщиці шукати гроші.

Вівторок: 02.03.10 У Рівному зловмисник вирвав у жіночки сумку на очах працівників ДАІ Неприємним виявився вечір суботи для 38-річної рівнянки Вікторії. Повертаючись з роботи додому, поблизу кафе-бару „Стадіо-Паб” на вулиці Льонокомбінатівській, у неї з рук вирвали сумочку. Зловмисник, не озирнувшись, відразу кинувся тікати. В цей момент поруч проїжджав наряд ДАІ, який став свідком зухвалого злочину.

Середа: 03.03.10 Трагедія без відповіді: справа про жахливу аварію на Рівне нщині ніяк не потрапить до суду 33-річний рівнянин Михайло Шевчук загинув 23 вересня 2008-ого року. Він повертався додому в Рівне коли поблизу села Любомирка Рівне нського району потрапив у жахливу аварію. В його „ВАЗ” першої моделі врізався легковик „АУДІ - 200”, водій якого пішов на обгін і виїхав на зустрічну смугу.

Четвер: 04.03.10 На Рівне нщині троє чоловіків ледь не зробили односельчанина інвалідом Олександр Андріюк із села Сапожин Корецького району рік тому ледь не став інвалідом. У грудні 2008-ого року поблизу сільського кафе його сильно побили односельці, та до суду ця справа потрапила лише зараз.