М'язи для бодібілдерів, незалежно від статі - їхнє все. Наростити рельєф, вартий міжнародного визнання - нелегка праця, але під силу кожному. Тут головне - бажання. Поради з власного досвіду для рівненських аматорів бодібілдингу сьогодні роздавав титулований український спортсмен Сергій Мучак. Володимир Миколайчук слухав уважно, може й сам скоро гратиме м'язами просто з екрану.

Гори м’язів може наростити кожен. У цьому рівненських любителів бодібілдінгу переконував титулований український культурист Сергій Мучак. В одному з фітнес-центрів міста чемпіон України провів майстер-клас і поділився секретами успіху. Сергій не втомлювався повторювати — праця і ще раз праця перетворює чоловіка на Геракла.

Гантелі Сергій тягає уже 15 років. Останні п'ять виступає на різноманітних змаганнях культуристів. Найбільше досягнення — срібло на Чемпіонаті Європи з бодібілдінгу. Готується завоювати золото. Хоча на футболці носить напис “Я не на стероїдах”, але не заперечує, що культуризм так чи інакше пов'язаний з хімічними препаратами. Однак, крім хімічних препаратів, культуристу необхідне правильне збалансоване харчування для підтримки фізичної форми. Наприклад гейнер Mega Mass 4000, це харчова добавка, яка містить в собі високоякісний білок та вуглеводи.

У Рівному Сергій Мучак зустрів свою колегу. Місцева зірка бодібілдінгу Марина Мельченко прогнозує, що головні перемоги культуриста ще попереду. Хоча візит Сергія не викликав великого ажіотажу, але хто прийшов на зустріч мали змогу одержати ексклюзивні поради знаного спортсмена.