Виставка "В обіймах наготи" - світлини у жанрі "ню" фотохудожника Олександра Харвата із коментарями поета Олександра СмикА - своєрідний подарунок рівнянкам до свята весни. Хоча чоловіки такому подарунку зрадіють точно не менше. Переплетення жіночої краси і ліричних асоціацій споглядала Анна Яцук.

Жіночою красою наповнилася виставкова зала спілки художників напередодні восьмого березня. Місцевий фотохудожник представив чергову експозицію своїх світлин. Автор розповідає, через призму об'єктива хоче показати красу жіночого тіла. На портретах не лише рівнянки, а й мешканки Чехії, Італії та Польщі.

Виставка унікальна тим, що тут не лише фото оголених жінок, а й ліричні асоціації до кожної. Відомий у Рівному бард та поет Олександр Смик кожному портрету присвятив ліричні рядки українською та англійською мовами.

Рівнянка Лілія Мартинюк — героїня деяких фотографій виставки. Каже, участь у такій фотосесії брала не вперше. Дискомфорту під час зйомки не було, адже робота є робота.

Подивитися на таку незвичну для Рівного виставку прийшло чимало людей, виставкова зала усіх ледь помістила. Втім, кому все-таки не вдалося побачити світлини, можуть це зробити ще до 14 березня.