Його там багато. У рамках проекту "Весна починається з Шевченка" в місті відкрилась унікальна виставка «Вишитий Тарас». Портрети Кобзаря з'явилися... у вікнах банку на Майдані Незалежності. Усі вони вишиті, а деякі - вже справжній антикваріат. Таке варто побачити на власні очі.

Виставка "Вишитий Тарас" відкрилась у Рівному вперше. Портрети відомого українського кобзаря розмістили у вікнах банку на Майдані Незалежності. Виставка є початком проекту "Весна починається з Шевченка".

На конкурс надіслали 120 робіт. На виставці представили лише 50. Адже інші просто не помістилися у вікнах фінансової установи.

Портрети Шевченка надіслали з Рівного, Здолбунова та деяких районів області. Серед авторів як досвідчені народні майстрині, так і школярки.

Робота одинадцятикласниці Ганни Чмут також увійшла до виставки. Дівчина каже, портрет вишивала два місяці і вдалою вона вийшла відразу.

А от роботи Євгенії Гладунової частиною виставки не стали. Жінка розчарована, але сподівається, що й її ручну роботу колись оцінять рівняни.

Дивитися на різноманітні вишиті портрети Тараса Шевченка у центрі міста, рівняни зможуть до 12 березня.