Літо завершилось. Вже розпочався новий навчальний рік і діти пішли до школи. Наш фотоконкурс "Мої літні канікули" від "Дитячої Телестудії Рівне 1" теж вже завершений і має своїх переможців, які отримають чудові подарунки від телеканалу "Рівне 1" та генерального партнера конкурсу ТМ "Світайс".

Понад 120 дітей поділилися з нами своїм відпочинком та позитивними емоціями.


Ваші фото були найрізноманітнішими. Купання з дельфінами, малюк із салом, патріотичні написи, засмагання на пляжі, "Політ до Хогвартсу" - це все та багато іншого можна було побачити у нашому фотоконкурсі.
Загалом визначено 15 переможців, проте тільки один є головним, якого визначили за найбільшою кількістю переглядів. Саме цих 15 щасливчиків запросять на святкування Дня Народження Дитячої телестудії, яке відбудеться 8 вересня. Саме там вони і отримають свої призи.


Отож, давайте познайомимося з ними!


Найбільшу кількість переглядів отримало фото з хлопчиком на пляжі під назвою "Чарівне море", авторкою якого є Ірина.


Також телеканал "Рівне 1" та генеральний партнер конкурсу ТМ "Світайс" вибрали ще 14 переможців. Ними стали:


"Я найкращий помічник у світі"


"Політ до Хогвартсу!"


"Ледве вдержав :-)"


"Вечеря африканців"


"Смачне морозиво"


"Завтра мені 1 рік. На море не везуть, то у фонтані помиюся"


"Літо-всі люблять,літо всі чекають"


"Сало - то сила!"


"У світі тварин"


"Влучний постріл :)"


"Садись девчонка прокачу..."


"Знайомство з дельфінами"


"Незабутні миті з подругою в Польщі"


"Відпочинок вдався"


"Рівне 1" щиро вітає усіх переможців! А всім іншим ми дякуємо за участь! Залишайтеся з Дитячою Телестудією. Наступного разу Вам обов'язково пощастить!


Генеральний партнер конкурсу ТМ "Світайс" - виробник найсмачнішого морозива. Пломбір виготовляють без рослинних жирів, барвників, ароматизаторів, завдяки чому морозиво має натуральний вершковий смак. "Світайс": наш пломбір смакує всім - і дорослим, і малим!