Курс лікування одного маленького пацієнта онкогематології обходиться в середньому у 200 тисяч гривень. Батьки хворих діток витрачають останні копійки, але й цього буває замало. Тому остання надія - на допомогу небайдужих людей.

Ця палата для малолітньої Аллочки Колодич та її мами стала другою домівкою. А все через хворобу. На одній з нирок у дівчинки з'явилась злоякісна пухлина. Через це її довелося вирізати. Нині дівчинка постійно проходить курси реабілітації. Та це потребує величезних коштів. Адже ліки, які потрібні дівчинці коштують близько ста євро і вистачає їх лише на кілька тижнів.

Сусід по палаті Аллочки Сергійко вже кілька місяців лежить без тями. Мама хлопчика у відчаї і не знає чого чекати від долі.

Місцеві благодійники уже спробували усі можливі способи зібрати гроші на лікування дітей, які знаходяться в онкогематологічному відділенні Рівне нської обласної дитячої лікарні. Адже таких маленьких хворих тут більше десятка.

Батьки діток дякують лікарям.

Але вони ще й сподіваються на допомогу усіх небайдужих. Адже діти — сенс їхнього життя. Батьки кажуть, особливо це відчувається, коли прокидаються вранці і розуміють, що розпочинається новий день боротьби за життя маленької людини.