29 серпня 2015 на рівненському мототреці відбудуться чергові змагання зі спідвею. «Відкритий Кубок зі спідвею з нагоди дня міста Рівного, присвячений 30-річчю перемоги «СИГНАЛУ»в чемпіонаті СРСР».

Боротьбу за перемогу в Кубку поведуть чотири клуби: «СИГНАЛ-85» (Рівне ), «ШАХТАР» (Червоноград), «ЛТАВА» (Полтава) і «РАЙДУГА» (Рівне ), - команди, траєкторії яких перетиналися в командній першості Радянського Союзу. «РАЙДУГА» (Рівне ), безумовно, є винятком, - дворазові бронзові призери СРСР передали естафету «СИГНАЛУ »на початку 80-х. Родзинкою змагань стане незвичайна сітка заїздів, а також склади колективів.

Враховуючи заслуги непереможного «СИГНАЛУ» в гонці візьмуть участь і ветерани. Також юніори та дорослі українські спортсмени, і, безумовно, сильні легіонери з Польщі.

Склади команд:

«ШАХТАР» (Червоноград):

1 - Петро Федик (ветеран);

2 - Дмитро Мостовик (юніор);

3 - Андрій Кобрин (дорослий);

4 - Едвард Мазур (легіонер);

«СИГНАЛ-85» (Рівне ):

5 - Володимир Трофимов (ветеран);

6 - Віктор Трофимов (юніор);

7 - Станіслав Огородник (дорослий);

8 - Павел Месьонц (легіонер);

«ЛТАВА» (Полтава):

9 - Бахтіяр Алієв (ветеран);

10 - Максим Росощук (юніор);

11 - Володимир Омелян (дорослий);

12 - Томаш Хжановскі (легіонер);

«РАДУГА» (Рівне ):

13 - Сергій Тершак (ветеран);

14 - Станіслав Мельничук (юніор);

15 - Віталій Лисак (дорослий);

16 - Станіслав Бужа (легіонер);

Запасні (резервні) гонщики:

17 - Марко Левішін;

18 - Назар Федорчук;

19 - Анатолій Жадан (ветеран).

Регламент змагань «Відкритий Кубок зі спідвею з нагоди дня міста Рівного, присвячений 30-річчю перемоги« СИГНАЛУ » в чемпіонаті СРСР»:

Гонка буде проводитися по сітці з 20-ти заїздів. Нарахування пунктів у заїздах: 3 - перше місце, 2 - друге місце, 1 - третє місце, 0 - четверте місце. Перемагає команда, яка набрала за підсумками 20-ти заїздів найбільшу кількість очок. У разі однакової кількості пунктів у двох або більше команд розігрується додатковий заїзд, склад якого визначають організатори змагань (по одному представнику конкуруючих команд). У кожній з 5-ти серій буде проводитися заїзд ветеранів. Решта учасників будуть боротися за пункти для своїх команд між собою. Апогеєм стане заключна серія заїздів, в якій по черзі зійдуться представники всіх вікових категорій гонщиків (17-й - заїзд юніорів, 18-й - заїзд дорослих, 19-й - заїзд легіонерів, 20-й - заїзд ветеранів (пункти подвоюються. Гонщик, який допустив фальстарт допускається до перезаїзду, але повинен буде стартувати з гандикапом у 15 метрів (позаду стартової стрічки).

Також під час змагань буде розіграно «Кубок MOGUL з мотокросу». Участь у турнірі візьмуть гонщики з Рівного, Луцька та Житомира. Регламент змагань:

1 - півфінал-1, півфінал-2 (у фінал виходять гонщики, що фінішували на двох перших позиціях);

2 - заїзд останнього шансу (стартують гонщики з двох півфіналів; у фінал виходять гонщики, що фінішували на двох перших позиціях);

3 - фінал (6 гонщиків; заїзд проводиться в напрямку за годинниковою стрілкою).

Програма змагань:

13.00-14.00 - офіційне тренування гонщиків;

16.00 - Автограф-сесія за участю ветеранів непереможного «СИГНАЛУ», а також виставка фотографій;

17.00 - урочисте відкриття змагань (польоти планеристів, стрибки парашутистів, байк-шоу, вшанування зірок рівненського «СИГНАЛУ», презентація спортсменів);

17.15 - старт першого заїзду (заїзди за участю основних 16-ти гонщиків, старти мотокросменів);

20.00 - нагородження переможців змагань.

Громадська Організація "КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ" запрошує всіх любителів чорного спорту відвідати другі в цьому році змагання зі спідвею, - улюбленого спорту тисяч рівнян!

Piccy.info - Free Image Hosting

Piccy.info - Free Image Hosting