Для чоловіка існує або чорне, або біле. Жінка ж побачить ще "п'ятдесят відтінків сірого" у цих кольорах і, що характерно - жінка здатна переконати в тому, що вони там є будь-якого чоловіка. Точніше, зробити так, щоб він з нею погодився. Переклад бесіди в іншу площину - це один з базових принципів жіночої логіки. Чоловік передає інформацію - жінка емоції. Чоловік каже, що на шубу поки немає грошей, жінка каже, що він її не кохає.

Жіночу логіку не хвилюють абстракції, у неї завжди є конкретний предмет для роздумів, на відміну від чоловічої, вона багатовимірна. Перемогти жіночу логіку чоловіку не можливо апріорі: в кращому разі все закінчується формулюванням: «Може, ти і правильно говориш, але я по-своєму теж права». До того ж «Я по - своєму теж права» це як окремий випадок, а от «Я права завжди», взагалі можна сміливо розміщувати в якості епіграфа в будь-якому підручнику з жіночої логіки.

До речі, пам'ятаєте анекдот про дві книги на столі? Одна маленька і тоненька, інша - здоровезний том. На корінці першої напис: «Чоловіча логіка», на корінці другої: «Жіноча логіка. Том 1».

До того ж, жіноча логіка набагато вільніша від чоловічої, тільки жінка в процесі суперечки може кардинально змінити свою точку зору, цілком щиро не помітивши цього. І закінчити діалог словами: «Ну нарешті ти зрозумів. Я з самого початку хотіла сказати саме це!»

Принцип «третього не дано» жіноча логіка відкидає геть, для неї дано і третє, і компот!)



pic

Важливо: мета чоловіка в суперечці - довести твердження, мета жінки в - наполягти на своєму (99 % ПРАВДА!).

Сила аргументів жінки не в їх істинності, а в кількості та манері подачі. Фраза: «Ви оціните красу гри» - як раз про це. До середини спору чоловік взагалі може забути, з чого все почалося, і з якого приводу суперечка. Глобальною метою ж жінки стане з'ясування того, хто правий "в принципі", а не з обговорюваного питання, яке вже нікому не цікаве.

І, насамкінець, чоловіки, зауважимо: жінка права завжди. Завжди!