У Юрія Корейко відкриті переломи обох ніг та перелом тазу. Праву руку взагалі можуть ампутувати. Усі свої документи рівненчанин втратив в зоні АТО, тому надіятися на державну допомогу не варто, принаймні найближчим часом. Рідні просять допомогти чоловікові, аби повернути йому радість життя.

Про те, що Юрій Корейко потребує допомоги, повідомила на своїй сторінці у ФР Наталія Лозовська.

"В продовження теми незалежності… Про тих, хто нам її виборює…

На Юриній лівій руці – символ сили і незламності – татушечка «За ВДВ». То ще з строкової служби. Його праву руку – хто-зна чи вдасться врятувати після важкої аварії, в яку потрапив бойовий екіпаж на бтрі.

Юрко Корейко, 24 роки, родом з села Майдан (Костопільський район). В березі 2015 року хлопця мобілізували, служив в залізній 24-тій бригаді. 12 липня отримав важкі травми в с.Жолобки, поблизу Бахмутської траси. В Юрка відкриті переломи обох ніг, перелом тазу. З правою рукою взагалі біда, кілька разів критично поставало питання ампутації. Медики відтягують час в надії на краще, але правиця і досі знерухомлена. За плечима кілька операцій і пересадок, нова шкіра ніяк не приживається. Попереду ще одна складна операція – зшиватимуть тріснутий сечовий міхур. За прогнозами лікарів ще зо три місяці Юра буде знаходитись в Київському госпіталі, а далі тривала реабілітація… Поруч з братом постійно його молодша сестричка Софійка. Саме на її ім’я відкритий рахунок для допомоги солдату. Лишаю його тут, бо ВІН НАШ, бо знаю що серед вас обов’язково знайдуться ті, хто розуміє якою ціною виборюється наша з вами незалежність.

5168 7572 9438 8204 ПриватБанк Нагорна Софія Ростиславівна

p.s. Під час евакуації Юрій втратив всі свої документи(паспорт, індетифікаційний, воєнний квиток, довідку про перебування в зоні АТО, зарплатну картку), тому на скоре відновлення згаданих документів, а відтак на оформлення і отримання держ.допомоги найближчим розраховувати не доводиться" - написала Наталія Лозовська у своєму повідомленні.