33-річний рівнянин Михайло Шевчук загинув 23 вересня 2008-ого року. Він повертався додому в Рівне коли поблизу села Любомирка Рівненського району потрапив у жахливу аварію. В його „ВАЗ” першої моделі врізався легковик „АУДІ - 200”, водій якого пішов на обгін і виїхав на зустрічну смугу.

Удар був настільки сильним, що автомобілі відкинуло одне від одного на кілька десятків метрів. Михайло Шевчук загинув на місці пригоди. Водія „АУДІ”, 23-річного Євгена зі Львова та його пасажира з госпіталізували в лікарню, з якої згодом виписали. За фактом ДТП, в якій загинула людина, порушили кримінальну справу, та вона і досі не потрапила до суду. Мати загиблого Михайла Шевчука вже і не вірить, що це коли-небудь станеться адже переконана: цим ніхто, окрім неї, не цікавиться.

На якому етапі справа про загибель її сина, Віра Шевчук вирішила поцікавитись в обласному управлінні міліції. Черговий, вислухавши жінку, зробив кілька дзвінків і сказав почекати. Та ні через 5, ні через 15 хвилин до неї ніхто так і не вийшов. Так би й залишилась Віра Шевчук без відповіді якби поруч не проходив начальник УМВС Ярослав Голомша. Головний міліціонер Рівне нщини вислухав жінку, подзвонив начальнику слідчого управління і наказав розібратись в цій справі.

Віру Шевчук начальник слідчого управління запросив у кабінет і запевнив: про її справу ніхто не забув, зараз вона на експертизі у Києві, а це процес довгий. Коли ж будуть результати, він не знає, та як їх отримують, обіцяє не тягнути час і передати справу до суду.

Віра Шевчук каже, що вже втомилась чекати. Вона переконана: її син не винен у ДТП, але довести це може лише суд. Якщо ж справу і далі тягнутимуть, жінка обіцяє не опускати руки і шукати справедливості та допомоги у високих столичних кабінетах.