Ні, це не 8 березня, це вручення нагород у традиційній щорічній номінації "Жінка року". Найрозумніших, найвидатніших і найчарівніших рівнянок 2009-го сьогодні вітала сильна половина міського бомонду. Дарували квіти, відзнаки і компліменти, компліменти... Жінки слухали і мліли, і наша Тетяна Коваль теж.

Початок першого весняного місяця у рівнян давно асоціюється зі святом. Зі святом весни, жіночої краси, 8 березня, а ще традиційним конкурсом — “Жінка року”.

Першу світську нагороду отримала жінка, яка присвятила себе військовій службі. Професією пишається, служить Україні та її народу з 19 років.

Жінками року стали 38 рівнянок у 17-ти номінаціях. Це і працівниці комунальних господарств, бізнес-леді, меценатки, медики, громадські діячі, педагоги. Одна з переможниць Вікторія Кисіленко усе життя виховує у дітях любов до українського.

Переможниці конкурсу вже традиційно отримали цінні подарунки та скульптури Княгині Марії Несвицької. І звичайно ж увагу, шану, квіти від чоловіків. А чиновники у привітаннях, навіть жартували.