Жінки досить часто скаржаться на те, що обирають і закохуються не в тих чоловіків. А спирають все на те, що "серцю не накажеш". Насправді ж, це захисний бар`єр жінки, адже на розумовому рівні вона сама нездатна пояснити захоплення зовсім "не її лицарем".

Покоління жінок змінюється, але от їх переваги - ні. Вони все так само продовжують вибирати "поганих хлопців", навіть якщо наперед знають, що таке захоплення принесе їм тільки неприємний осад.

Перш за все, одна з великих жіночих помилок, це спроба перекинути сюжет улюбленого кінофільму в реальне життя. Надивившись великої кількості фільмів, де погані хлопці зустрічають гарну дівчинку, а вона змінює його життя своєю любов`ю, ми раптом починаємо хотіти того ж. Тільки от повторити досвід з кінострічки виходить далеко не у всіх. У реальності такі чоловіки не дуже поспішають відмовлятися від поганих звичок і переглядати свої погляди на життя.

Жінок досить часто оточують не ті чоловіки і винні в цьому тільки самі прекрасні дами. Зрозумійте правильно, не ті - це необов`язково погані чи недостойні, не ті - це чоловіки з якими, у вас, не існує майбутнього.

pic

А буває і так, що ми знаємо, що цей чоловік не підходить нам, але ми сподіваємося, що він зміниться, стає його шкода, і от роки життя проходять даремно, в образах і спробах врятувати кохання, якого, до речі, може, і не було зовсім.

Варто зазначити, що той чоловік з'являється в життя тоді, коли жінка відповідає за своє життя і за свій вибір, знає, чого вона хоче і чого не хоче. Жінка, яка знає, що відносини – це складний процес, що вимагає розуміння, поваги, терпіння і щоденної праці, вибирає того самого чоловіка.

pic

Отже, дорогі дівчата проаналізуйте своїх колишніх чи теперішніх хлопців, подумайте, що в них Вас приваблювало, а що відштовхувало. Коли Ви визначите, чому Вас "тягне не до тих", вам буде простіше робити вибір у відносинах. Головне, знайти в собі сили піти від того, з ким Ви не можете бути щасливою, і повірити в те, що Ви зустрінете своє справжнє кохання.

Завжди слід пам`ятати, що найкращі жінки вибирають найгірших чоловіків не тому, що вони їм подобаються, а тому, що найгіршим чоловікам без них не прожити...