Рівненщина поволі оговтується від негоди. На сьогодні усі населені пункти області зі світлом. Утім рятувальники і досі працюють у затоплених районах. ВІд злив постраждала і Сарненщина. Будинки стоять у воді, люди втратили майже увесь свій врожай. Такої повені не по сезону місцеві не пригадують.

Мешканці Сарн у розпачі, за 40 хвилин дощу їх двори та городи перетворились на озера.

Світлана Лавренчук проживає на цій вулиці майже півстоліття. Це підтоплення не перше, але допомагати так ніхто і не збирається.

Три роки отаке що заливає, звертаємось до місцевих властей ніхто не реагірує, вообще, даже посилають подальше.

Обурені мешканці гуртом телефонують міському голові.

На місці події постійно присутні МНСники. СКаржаться, не можуть допомогти людям – нікуди воду відкачувати – каналізація повна.

Проблема заключається в тому, що каналізаційна система не встигає відкачувати таку кількість води яка випала в період минулої доби.

Поки у Сарнах ремонтують систему каналізації, мешканці Володимирецького району також плавають. Тут підтопило 150 будинків та шість сотень присадибних ділянок. Люди вже хотіли страхувати врожаї, втім сарненські страховики відмовляються це робити. Зимувати у райцентрі доведеться без картоплі, втім можливо з рибою.

Рівне нська Венеція, мешканці Сарн збирають свої урожаї на човнах, зібрали полуниці, пливемо збирати капусту, якщо капусти не врожай можемо половити рибу у себе на городі.