Чому потрібно захищати територіальну цілісність України на Донбасі? Яке забезпечення зараз в армії? Та скільки ще затягнеться війна на сході? Відповідь на ці питання зараз шукають мільйони українців. Проте не на словах а на ділі знає що зараз відбувається на Донбасі рівненський кіборг а зараз чиновника Федір Мисюра. Про перепитії Антитерористистичної операції далі...

Захищати цілісність України потрібно на Донбасі. Саме так вважає рівненський "кіборг" а зараз начальник управління інфраструктури та промисловості Рівне нської області Федір Мисюра. Чоловік кілька місяців перебував в АТО. Захищав донецький аеропорт де і отримав важке поранення. Після лікування та реабілітації погодився стати чиновником.

Федір Мисюра каже - воювати за свою країну не боявся. Проте спочатку дещо підвело забезпечення як технічне так і продовольче. Проте потім ситуація змінилася на краще.

Навіть після закінчення лікування та реабілітації рівненський кіборг знову повернувся до своєї військової частини. Хотів йти воювати далі. Проте через інвалідність Федору Мисюрі відмовили. Зараз чоловік рекомендує мобілізованим не втрачати віру в Україну.