Навчання в кримських субтропіках та в карпатських горах! На сьогодні, в Україні величезна кількість менеджерів різного рівня, які працюють у бізнесі, не мають відповідної управлінської освіти і, незважаючи на тривалий практичний досвід роботи, все ж таки відчувають потребу у фаховій підготовці.

У рамках програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива" здобути другу вищу бізнес-освіту в Україні або бізнес-стажування у Німеччині чи Голландії стало можливо (до того ж, за рахунок бюджетних коштів).

"Українська ініціатива" направлена на підготовку менеджерів нового типу, які здатні ефективно працювати в ринкових умовах; підтримку процесів реструктуризації українських підприємств; встановлення контактів і співпраці між українськими та західними компаніями.

Кандидати на участь у Програмі повинні вже мати повну вищу освіту, досвід роботи у сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік, базове знання однієї (англійська чи німецька) чи більше іноземних мов та мати вік до 40 років.

Як повідомив Член робочої групи з відбору кандидатів від Рівне нської області на участь у програмі «Українська ініціатива», керівник Рівне нського представництва Держінвестицій Юрій ТРАЧУК, учасники Програми протягом десяти місяців здобуватимуть кваліфікацію за фахом "Економіка і підприємництво" або "Менеджмент організації». Після чого захищатимуть дипломну роботу та отримують Диплом про перепідготовку державного зразка з присвоєнням кваліфікації «спеціаліст», тобто про другу вищу економічну - управлінську освіту Тернопільського Національного економічного університету (ТНЕУ).

Наступним етапом (у 2011 році) буде стажування наших випускників за кордоном (Німеччина, Голландія) протягом 1-3 місяців. Критерієм такого стажування буде відповідність фаховому рівню та знання мови. Саме тому 30% курсу перепідготовки присвячено вивчення іноземної мови.

«Важливим є те, - інформує пан Трачук, - що проводиться набір на участь у програмі перепідготовки групи рівнян у кількості 25 осіб а отже, ймовірніше всього, що з 4 семестрів навчання 2 семестри учасники навчатимуться у Рівному, 1 семестр – у м. Форос (південний субтропічний берег Криму), 1 семестр – у Сваляві (Закарпатська обл.) – оскільки ТНЕУ має спеціалізовані бази у цих містах, або узагалі увесь період навчального процесу відбудеться у м. Рівне ». Юрій Трачук також запевняє, що у березні цього року учасників програми з нашої області буде не менше 25-ти.

Читати далі