Авто-Мото-Ревю: 29 серпня Томаш Хжановські, Павел Месьонц, Володимир та Віктор Трофимови стартуватимуть у «Відкритому Кубку з нагоди дня міста Рівного, присвяченому 30-річчю перемоги «СИГНАЛУ» в чемпіонаті СРСР»

Дивіться у випуску:

29 серпня Томаш Хжановські, Павел Месьонц, Володимир та Віктор Трофимови стартуватимуть у «Відкритому Кубку з нагоди дня міста Рівного, присвяченому 30-річчю перемоги «СИГНАЛУ» в чемпіонаті СРСР»;

Черговий етап серії Гран-Прі подарував сенсаційну перемогу датчанину Пітеру Кільдеманду;

Польська Екстраліга - боротьба за вихід до стадії плей-офф загострюється;

Нікі Педерсен – отримав червону картку за свої витівки у Польщі;

Грег Хенкок – відлучений від стартів у Шведській Елітсерії.

29 серпня на рівненському мототреці пройдуть чергові змагання зі спідвею у цьому році. «Відкритий Кубок зі спідвею з нагоди дня міста Рівного, присвячений 30-річчю перемоги «СИГНАЛУ» у чемпіонаті СРСР». Організатор змагань - Громадська Організація «КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ».

Боротьбу за перемогу в Кубку поведуть чотири колективи, - в першу чергу рівненський «СИГНАЛ», кольори якого захищатимуть Володимир та Віктор Трофимови, а також Павел Месьонц. «ШАХТАР» Червоноград на чолі з Петром Федиком та Андрієм Кобрином. Перемовини з легіонерами для цього клубу продовжуються, розглядається можливість виступу у цій гонці в барвах червоноградців і Андрія Карпова. Третім колективом стане «ЛТАВА» Полтава, - у складі команди стартуватиме відомий польський спортсмен Томаш Хжановські. Четвертим клубом стане рівненська «РАЙДУГА» – команда, яка наприкінці 70-х передала естафету чемпіонському «СИГНАЛУ». У складі «РАЙДУГИ» стартуватимуть Сергій Тершак, Станіслав Мельничук та Віталій Лисак. Імена інших легіонерів будуть названі на наступному тижні.

У п’ятницю 21 серпня на Майдані Незалежності протягом цілого дня буде працювати виставка фотографій, присвячена історії непереможного «СИГНАЛУ» 80-х. Переглянути ретро-фото запрошуються усі бажаючі, а також журналісти провідних телеканалів та видань Рівне нщини, які матимуть змогу поспілкуватися з ветеранами чемпіонської команди.


Новий випуск програми Авто-Мото-Ревю rivne1