Коли жінка дізнається приголомшливу новину про те, що скоро у неї з'явиться малюк, вона відчуває величезну кількість суперечливих почуттів. Радість, що сталося це диво, і в той же час страх, як на це відреагує її коханий чоловік. Що буде далі? Як сказати чоловікові про вагітність, щоб це не призвело його до серцевого нападу?

Існує велика кількість варіантів, як поставити до відома про своє цікаве положення майбутнього тата. 10 способів, які будуть описуватися нижче, допоможуть вагітній дівчині вибрати для себе відповідний варіант.

Спосіб №1. Банальний варіант

Можна зателефонувати коханому по телефону або написати повідомлення, але тоді дівчина не зможе на власні очі побачити реакцію майбутнього татуся. Тому цей варіант прийнятний, лише в тому випадку, коли улюблений знаходиться, дуже далеко і немає можливості побачитися з ним особисто. У цей спосіб можна включити ситуацію, коли жінка зустрічає чоловіка з роботи і відразу розповідає все, як є. У цьому випадку, краще всього, чоловіка трохи підготувати. Велике значення на його реакцію впливатиме те, які між ним і дружиною (дівчиною) відносини на даний момент. Якщо дівчина сама буде рада майбутньому появи малюка, то ця радість передасться на енергетичному рівні співрозмовнику. Тоді розмова буде проходити на одному диханні.

Спосіб №2. Романтичний вечір

Вагітність - це відмінний привід для святкової вечері. Можна організувати її в ресторані або приготувати власноруч. Приємні атрибути: свічки, інтимна напівтемрява, спокійна музика і вишукані страви. Все це буде для обранця дивним подарунком, але головний сюрприз, краще залишити наостанок вечора.Спосіб №3. Пиріг з сюрпризомДля дівчини дуже складно повідомити хлопцю про вагітність. Як сказати, щоб він не злякався цієї новини? Всі жінки знають, що перед тим, як починати з чоловіком важливу розмову, його необхідно нагодувати. Ось і є нагода, щоб побалувати коханого чоловіка домашньою випічкою, а всередину пирога потрібно покласти записку про майбутнього малюка. Головне, щоб він цією запискою не вдавився).

Спосіб №4. Несподіваний подарунок

Якщо в сім'ї наближається момент якогось свята, можна використати цей привід у своїх цілях. Упаковуючи подарунок чоловікові (або хлопцю), можна покласти туди позитивний тест на вагітність і його інструкцію. Як доповнення, можна покласти книгу для майбутніх батьків. Цей подарунок, він не забуде ніколи!

Спосіб №5. Обережний підхід

Якщо дівчина до кінця не знає, якою буде реакція її чоловіка, слід обережно підійти до цього питання. Для цього необхідно кілька днів підготовляти коханого. Можна ненароком заводити розмови про дітей. Наприклад, побачивши маму з коляскою, звернути увагу на те, яка чарівна крихітка там лежить і як здорово бути батьками. Після цього можна поскаржитися на нудоту і погане самопочуття. Нехай чоловік самостійно зробить правильний висновок.

Спосіб №6. Незвичайний лист

У наш час, листоноші рідко доставляють пошту прямо в руки. Тому, можна відправити коханому рекомендований лист з чарівним вмістом від імені майбутнього малюка. Головне, щоб він був оформлений святково і незвично. Можна тільки уявити здивування чоловіка. Для більш шокованої ситуації, потрібно, щоб цей лист в офіційній формі вручили йому співробітники правоохоронних органів.

Спосіб №7.Орігінальний варіант

Якщо дівчина і її коханий романтичні натури, то питання: як сказати коханому про вагітність не представить особливої складності. Можна під вікном на асфальті написати, що скоро найкращий чоловік на світі стане татом. Купити йому футболку або замовити білборд із таким же написом. Одним з кращих оригінальних способів, можна подарувати фігурку лелеки, який буде тримати в дзьобі красиву листівку з цікавим посланням для найкращого татуся.

Спосіб №8. Екстремальний варіант

Одне повідомлення про вагітність, вже є екстримом. Тому, якщо у чоловіка слабкі нерви, то перегинати з цим не варто. Але якщо пара, є людьми, які люблять ризикувати, можна сказати про вагітність в найнесподіваніший момент. Під час водіння машини або прогулянки на водному мотоциклі. Тільки обов'язково потрібно враховувати небезпеку цієї дії. Є більш лояльний, але не менш екстремальний спосіб: наприклад, намовити інспектора ДАІ і попросити його зупинити машину чоловіка, спочатку насварити його за щось, а потім привітати з новим званням майбутнього тата. Реакцію чоловіка, краще записати на відеокамеру, потім буде, що згадати.

Спосіб №9. Кумедний варіант

Під час урочистої вечері, слід зібрати родичів і попросити зробити сімейну фотографію. У цей момент, фотограф повинна сказати, що вона вагітна і через кілька секунд зафіксувати цей кадр. Реакція близьких людей, залишиться на фотографії і нагадуватиме про цей зворушливий момент в житті. Цей спосіб можна застосовувати, лише тоді, коли жінка твердо впевнена в позитивній реакції свого обранця.

Спосіб №10. Політ фантазії

Насправді, існує дуже багато різних способів, як сказати про вагітність, але кожна дівчина хоче, щоб її варіант цього моменту був особливим. Для цього необхідно дати волю власній фантазії і в найдрібніших деталях уявити, як це повинно відбуватися. Залишиться, лише втілити свої мрії в реальність.Поділившись радісною новиною про свою вагітність з коханим чоловіком, жінка повинна бути готова до будь-якої реакції. Справа в тому, що чоловік не може відразу усвідомити всю красу ситуації. Тому, бувають моменти, коли чоловіку потрібен час для роздумів цієї ситуації. Головне терпляче чекати, необхідно зрозуміти, що для нього ця новина рішучий крок у нову посаду турботливого батька.

Бажаю Вам успіху!!

pic

pic

pic