У цьому впевнений автор книги "Школа універсального журналіста", головний редактор Видавничого Дому "ОГО" Віталій Голубєв. Напередодні він презентував друге видання своєї праці — практичного посібника для журналіста-початківця. Привітати автора з появою книги на світ зібралися друзі та колеги. Світлана Сирота у їх числі.

Дратують смайлики - передай книжку далі. Це не головна ідея підручника "Школа універсального журналіста", але важлива передумова для прочитання. Сторінки праці й справді щедро рясніють веселими і зрідка сумними смайликами та молодіжним сленгом. Втім, літературна українська від цього не постраждала. До того ж за плечима автора - давній письменницький досвід.

Жодного пафосу, невимушена, майже родинна атмосфера презентації вдало відтворила дух і самого видання, і людей, котрі зібралися у залі - пов'язаних, хоч і по різному, але однією справою. За визначенням самого Віталія Голубєва, журналістика - це і є життя. А знання, які дає Школа універсального журналіста, згодяться у будь-якій життєвій сфері.

Щойно з друку друге видання, а Віталій Голубєв вже працює над третім. Зізнається, спокушають зовсім не письменницькі лаври.

Один свіженький, із запахом друкарської фарби примірник автор книги подарував авторці сюжету. Що ж, знання ніколи не зайві, а вчитися ніколи не пізно.