Депутати і сварилися і владу ділили. І хоч область досі без бюджету, обранці вже ж придумали як заробити більше та на що кошти витратити. Як та про що домовлялися депутати — розкаже Наталія Ниркова.

Рівне нщина, як і Україна, без бюджету живе уже другий місяць. Але в обласній раді запевняють: хвилюватися не варто. Кажуть: на оплату комунальних витрат та зарплати гроші є.

Обласна рада не проти заробити. І хоч бюджет іще не затверджений, але вільні кошти збираються покласти на депозити. Рахунки відкриють у державних банках.

Не забули депутати і про кадри. Офіційно затвердили керівників майже десяти комунальних підприємств. Щоправда рівнеоблводоканал так і лишили без директора. Кажуть: особу керівника такого стратегічно важливого підприємства варто було б узгодити з майбутнім губернатором. Голова облради запевнив, на наступній сесії директора затвердять.

Не обійшлося на сесії і без суперечок. Голові обласної ради довелося втихомирювати депутата-регіонала, який намагався скорегувати процедуру голосування.

Зрештою перепалку перевели на жарт. Аби емоції не зашкалювали, решту питань приймали практично без обговорень.