Понеділок: 22.02.10 Дах як сніг на голову Снігопад обвалив покрівлю сільської школи на Здолбунівщині. Керівництво закладу каже, якби це сталося в робочий день — без жертв не обійшлося. Поки у школі думають, де навчати дітей, місцева влада шукає гроші на ремонт.
Вівторок: 23.02.10 Підтоплення загрожує Рівному Окремі вулиці вже заповнила вода. Комунальники похабцем вивозять сніг, а рятувальники готуються до ймовірного паводку.
Середа: 24.02.10 Шестиметровий сніговик охороняє кладовище За ніч у мікрорайоні "Молодіжне" Рівного з'явився сніговий велетень. Над фігурою працювали десять підлітків.
Четвер: 25.02.10 Депутати рятують рибу перед нерестом Двоє обласних обранців підготували запит до контролюючих органів про додатковий захист рибних запасів. З активістами також прорубують лунки, аби риба не задихнулася під льодом. Всіх небайдужих закликають боротися з браконьєрами.
П'ятниця: 26.02.10 На Рівне нщині оголосили війну браконьєрам Мисливствознавці та єгері усюди в лісах влаштовують рейди та чатують на порушників. Нині популярним забороненим методом вбивства тварин у лісі є встановлення петель, це не лише жорстоко, а й небезпечно. Ігор Шумик, хоч і не мисливствознавець та не відмовився від пошуку браконьєрів.