Щодня ми доволі багато розмовляємо з коханими, часто навіть не замислюючись над тим, що говоримо. Тож, сьогодні зробимо акцент на тому, що не повинна говорити чоловікові жінка.

Чоловіки, як і всі люди, не люблять, як мінімум, трьох речей: коли їх принижують, коли зазіхають на їх територію і коли з ними надмірно «сюсюкаються». Звідси випливають фрази, які не можна говорити чоловікові - дослівно чи, не дослівно вони будуть звучати - неважливо.

І почнемо з самого «невинного».

«Я зроблю це сама»

Це прихована форма «сюсюкання» і перетворення чоловіка в «диван». Нормальний чоловік повинен дбати про свою кохану. Так що фразу «я все зроблю сама» доведеться викинути з лексикону, якщо жінка хоче виховати в чоловікові надійну опору для себе.

«Де ти був?»

Наступна за силою фраза, що вбиває чоловіка наповал. Бажаючи втратити чоловіка, жінка буде контролювати всі його «сексуальні подвиги на стороні», яких, насправді, немає і в помині. Ревнива дружина, що претендує зі своїм «детибулом» на особисту свободу чоловіка, - це не тільки персонаж з анекдоту, але і жінка, від якої нормальному чоловікові хочеться втекти подалі.

«Ти мене не розумієш»

На третьому місці нашого сумнівного хіт-параду - велика розбіжність між статями, що виливається в коронну фразу всіх жінок світу. Чоловік і жінка ніколи не зрозуміють один одного повністю - про це написано сотні психологічних трактатів. Тому при появі нерозуміння в парі потрібне втручання третіх осіб, професіоналів.

«Ти не вмієш виявляти почуття»

Ця фраза особливо дратує чоловіка. Адже почуття виявляє кожен по особливому: хтось словами, а хтось вчинками. Задумайтесь над цим.

«Ти мене любиш?»

Це, звичайно, «перша скрипка» нашого хіт-параду. Популярність цього питання важко переоцінити. Воно дуже дратує чоловіків, краще ніж знову про це питати – просто обійміть чоловіка, повірте, у такий спосіб дізнатися про його почуття буде значно легше.

«Ти не зможеш цього зробити»

Це ще крутіше, ніж просто «не вмієш». Тут чоловік начебто вміє - але не зможе. Сил не вистачить або сміливості - або всього відразу. Звичайно, фраза звучить як виклик. Але яка жінка буде кидати своєму чоловікові виклик? Вона що, чемпіонка з вільної боротьби? Замість того, щоб надихнути, - «ти неодмінно зможеш це зробити!» - жінка сама, своїми руками, виводить чоловіка з себе, та й з власного особистого життя.

«Про що ти думаєш?»

Ще один «хіт» з великим знаком «мінус» - жінка не дозволяє чоловікові навіть думати про щось без її на те згоди. Безневинна, здавалося б, фраза, проте вона сповнена бажання тотально контролювати чоловіка, навіть його думки. А раптом він зараз думає не про те, про що можна, а, наприклад, про ту саму жінку в магазині з довгими ногами? От же сволота!

«Ти не чоловік»

Це вже межа, після якої зворотньої дороги немає. Такі речі чоловіки, як правило, не прощають.

У кінофільмах про армію часто показують, як сержант звертається до своїх солдатів: «Гей, дівчата!». Причому ці солдати - чоловічої статі. Ясно, що сержант не тільки принижує їх, показуючи свою владу, а й намагається стимулювати в бійців чоловічі якості, щоб вони не носили ганебних прізвиськ. Але такі речі є неможливими у відносинах між жінкою і чоловіком. Жінка навпаки має говорити протилежне - «Ти мужній», «Ти сильний», «У тебе вийде» - і не просто формально, а зберігаючи при цьому щиру віру в свого чоловіка. І тоді він зробить для Вас все - він стане чемпіоном, тигром, одним словом найкращим.

Тож, любі жінки, вірте і надихайте своїх чоловіків, і тоді вони покладуть весь світ до Ваших ніг.