Обрано найгарнішу дівчину Рівненського державного гуманітарного університету. За титул "Королева РДГУ-2010” 12 претенденток готували три місяці — без нервів не обійшлося. Визначали красунь в 4 номінаціях. Ігор Шумик не зізнався, яку дівчину вподобав, але про конкурс враженнями поділився.

Три місяці чекання, недоспані ночі і переживання та постійні репетиції. Вже втретє в державному гуманітарному університеті організовують конкурс краси „Королева РДГУ - 2010”. Без жертв не обійшлося розповідають організатори, конкурсантки і подвір'я рідного вишу прибирали і дітям допомагали у перервах між підготовкою.

У фіналі змагалося 12 красунь. Умови для усіх однакові – дівчата демонстрували свої принади у 4 конкурсах. Найбільше овації та голодних поглядів у глядачів викликав вихід студенток у купальниках.

Змусив замовкнути аудиторію вихід дівчат в вечірніх сукнях. Дівчата розповідають кожна з них розраховує на перемогу і бореться з шаленим хвилюванням.

Доки журі після усіх конкурсів визначало найвродливішу дівчину, тим часом свою переможницю Інтернет-голосуванням вже обрали відвідувачі порталу ОГО.ua.

Перед оголошенням імені головної Королеви конкурсу судді нагородили усіх учасниць за номінаціями і довго тримали інтригу. Лише тоді назвали переможницю „Королеву РДГУ - 2010”. Дівчина навчається на 5 курсі факультету філології. І не вперше бере участь в подібних конкурсах.

Для дівчат перша сходинка модельної кар'єри вже історія, попереду напружена робота над собою та конкурси.