Часто ми чуємо: жінки зовсім не вміють економити! Мабуть, це таки правда! Але, сьогодні ми почнемо від зворотнього і поговоримо про те, на яких речах жінкам не можна економити!

Почнемо з того, що жінкам категорично заборонено економити на своєму здоров'ї, втім, те ж саме можна сказати і про чоловіків. Не секрет, що на жінках лежить велика відповідальність не тільки за своє здоров'я, але і за здоров'я майбутніх дітей. Медичне обслуговування коштує чималих коштів. Правильніше, і, як показує практика, економічніше не лікуватися, а не хворіти. Тож необхідно регулярно проходити медичні обстеження, відвідувати лікарів, якщо на те є причини, зміцнювати імунітет і тоді витрати на здоров'я будуть меншими, ніж у випадку, якщо пустити все на самоплив. Говорячи про здоров'я, варто згадати про правильне харчування. Якісне збалансоване харчування чомусь прийнято вважати дорогим. Насправді, продуктовий кошик, на який спирається збалансований і корисний раціон складається з цілком прийнятних за ціною продуктів. Наприклад, до нього входять продукти, такі як овочі, фрукти, рис, гречка, вівсянка, кисломолочні продукти, хліб. Але, хороше харчування це ще не все, на чому не треба економити. До цього ж списку входять і якісні напої, в тому числі і алкогольні. Адже, вживати неперевірене спиртне низької якості небезпечно не тільки для здоров'я, але й для життя.

Визначивши одні з основних речей, на яких не треба економити, поговоримо про речі, без яких в принципі можна і обійтися, але жінкам так хочеться, щоб вони завжди були поруч - це прикраси. Прикраси - будь то дорогий браслет або невеликі сережки, купуються на тривалий час. Багато жінок протягом усього життя купують і зберігають всі свої прикраси. Вони можуть змінюватися разом з модою, але завжди супроводжують жінку протягом життя. Хрестик, обручку, сережки, ланцюжок... Усі ці аксесуари необхідно вибирати так, щоб через рік чи два не шкодувати про покупку. Щодо прикрас та інших дорогоцінних виробів діє золоте правило - хочеться щось дорожче? Тоді придбай це. Тоді ти будеш задоволена!



pic

Від аксесуарів перейдемо до білизни. Жінкам необхідно купувати дорогу, якісну нижню білизну. Як не дивно, від неї доволі часто залежить самооцінка. Знаючи, що на жінці красивий і сексуальний комплект білизни, вона вже не може йти зсутулившись і скромно дивитися собі під ноги. Нижня білизна показник смаку жінки. Вона має бути красивою в першу чергу для того, щоб сама жінка почувала себе в ній королевою. Ефект, що справляє нижня білизна на чоловіків є лише приємним доповненням до її наявності.



pic

Не треба економити і на взутті. Всі модельєри знають, що неправильно підібране взуття може зіпсувати навіть дизайнерську сукню. Взуття це левова частка стилю, це деталь, яка грає величезну роль як з естетичної, так і з практичної точки зору. Гарне взуття коштує дорого, але не лише через бренд. На полицях взуттєвих магазинів можна знайти якісне взуття від зовсім невідомих брендів, але воно коштує доволі дорого. Адже якісне взуття гарантує здоров'я стопи, а значить, всього хребта. Від підйому і каблука залежить правильність розподілу ваги тіла при ходьбі. Економія на взутті призводить до болі в ногах, набряків та інших неприємних наслідків, тому, на взутті не треба економити. Його необхідно підбирати на свою ніжку і на свій смак.



pic

Якщо всі розуміють, що не треба економити на ліках, адже їх приймають усередину або ж наносять на шкіру, то чомусь вибираючи декоративну і лікувальну косметику, жінки про це не замислюються. Тональний крем, губна помада, тіні - всі вони наносяться на чутливу шкіру обличчя. Косметичні підробки нерідко викликають алергічні реакції шкіри, такі як роздратування, сухість, лущення. Безумовно, жінкам хочеться бути красивими. Для цього необхідна косметика, але варто пам'ятати - лише якісна косметика сприяє вашій красі.

Тож, економія завжди повинна знати свої межі. Слід чітко розуміти, на яких речах можна економити, а на що краще один раз витратитися, щоб не шкодувати потім. Надіюсь, що відтепер, знаючи цей перелік, економити на покупках вам буде простіше, безпечніше і ефективніше.

Вдалих Вам покупок!