На цей раз жертвами наближення весни стали мешканці вулиці Шухевича, 6 у Рівному. Там вода прорвалася на три поверхи униз. З потопом люди борються самотужки, бо в комунальників немає коштів. Кілька відер води мешканцям допоміг винести Ігор Шумик.

Пані Світлані і на пенсії немає спокою, вже два місяці жінка щодня по кілька разів долає один і той же маршрут: на горище черпати воду. Два місяці тому вода дісталася її квартири на Шухевича 6, з потеплінням текти стало ще більше.

До першого поверху, ще не дійшло, а от електропроводка не витримала. Господиня цієї квартири понад місяць без світла. Стіни та стелю у квартирі пані Інни доїдає грибок. Комунальники на звернення відреагували миттєво: на горищі порадили поставити відра.

Енергетики розповідають, за внутрішньобудинкові електромережі відповідальність несуть житлово-комунальні підприємства.

Це ми й самі знаємо, кажуть в житлово-комунальному підприємстві, що обслуговує цей будинок. Тут розповідають електропостачання за кілька днів відновлять, а дах будинку ремонтували в жовтні, знову латати дірки немає грошей і це не допоможе.

Утім від цього мешканцям будинку на Шухевича 6 не ліпше. Вони розповідають справно сплачують за комунальні послуги, жодних заборгованостей перед жеком не мають, а якщо й далі квартири заливатиме, то замість походеньок на горище, погрожують дістатися сесії рівне ради.