Жіноча сварка закінчилася трагедією. Суботньої ночі в Рівненську обласну лікарню госпіталізували 48-річну Юлію. Жінка була поранена в грудку клітку і перебувала у важкому стані. Попри намагання, врятувати її життя медикам не вдалося.

Поки медики безуспішно намагалися врятувати Юлію, правоохоронці з'ясовували обставини за яких вона отримала смертельне поранення. Виявилося, що цього трагічного вечора її запросила в гості до своєї доньки знайома, 48-річна Любов. Зустріч жінки відмітили алкоголем. Пізніше додому прийшла господиня, 24-річна Світлана і приєдналася до застілля. Коли ж Любов пішла спати, між Світланою та Юлію і виникла сварка, яка закінчилася трагедією. Спершу мати намагалася захистити свою доньку і провину за скоєне взяла на себе. Та наступного дня Світлана прийшла в міліцію і написала явку з каяттям.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини, працівники міліції порушили кримінальну справу. Головна підозрювана затримана і зараз з нею спілкуються слідчі міліції. Світлані загрожує до 12 років позбавлення волі.