Свої наукові дослідження на суд журі представили учні-члени Рівненської малої академії наук. Обласний конкурс-захист відбувся цими вихідними. Хто переміг — дізнаємося з наступного сюжету.

Фізика та астрономія, економіка та історія, філологія та мистецтвознавство. Усі ці дисципліни ґрунтовно вивчають учні малої академії наук. На ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт ажіотаж небачений, кілька сотень учнів борються за перемогу. Мала академія наук діє на Рівне нщині кілька років, нещодавно тут з'явилися нові секції.

У академії займаються учні випускних класів із усієї області. Тож розповідають, заняття допомагають не лише поглибити знання, а й підготуватися до вступу у виші.

Розвиваючи потенціал учнів, мала академія наук розширює власну інфраструктуру. Невдовзі тут з'являться нові технологічні лабораторії. Адже основна увага зосереджена на дослідницькій роботі.

Понад 50 переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу поїдуть із своїми роботами до столиці. У разі перемоги, вони отримають пільги при вступі до вищих навчальних закладів.