Часто ми задаємося запитанням: якою повинна бути жінка, аби чоловіки не просто захоплювалися нею, а вважали найкращою та боялися втратити. Давайте проаналізуємо, які риси зовнішності та характеру роблять жінок успішними у всіх починаннях.

Перш за все, жінка повинна чітко усвідомлювати - чоловік - не сенс життя, не центр світу і не межа мріянь. Цей світ є набагато ширшим і цікавішим ніж просто присутність чоловіка в жіночому житті. Саме тому на нього не варто «вішатися», не варто намагатися догодити абсолютно у всьому, навколо нього не варто витися, від нього не варто залежати! Достатньо просто бути поруч і насолоджуватися близькістю. Кожна жінка хоча б теоретично повинна мати можливість піти від свого чоловіка. Саме тому, вона має бути самостійна фінансово, професійно активна і самодостатня особистісно. Повірте, таку жінку чоловікові боязко втратити. З давніх-давен ми знаємо, що жінка - це завжди берегиня домашнього вогнища. Нехай вона не вишиває хрестиком - зате готує найсмачніший в світі борщ. Не пече пироги - готує неймовірно смачну піцу. Адже чоловік ніколи не піде з дому, в якому його смачно годують.

Також важливо усвідомлювати: чоловік не повинен віддавати жінці всі зароблені гроші. І ще: жінка, від якої не йдуть чоловіки, ніколи не буде обшукувати його кишені (мобільний телефон, комп’ютер). Навіть якщо вона точно знає, що в гаманці лежить банківська картка, а поруч - візитка фотомоделі.

Кожна з нас повинна пам’ятати: для чоловіка жінка - це не тільки коханка і мати його дітей. Вона обов’язково має бути його подругою, аби знати все, що турбує коханого, мати можливість підтримати у будь якій ситуації. Адже чоловіки важко переносять духовну самотність - їм обов’язково потрібно ділитися планами, обговорювати щоденні турботи, радити і радитися.

Зауважимо й те, що жінка, від якої не йдуть чоловіки, ніколи зайве не дратує свого партнера. Вона не влаштовує щоденних дріб’язкових скандалів, не нищить підозрами, не зриває свій поганий настрій на оточуючих і не маніпулює сексом. Вона завжди розмовляє і домовляється. А якщо не домовляється - просто йде.

Справжня жінка повинна завжди прагнути до досконалості, потрібно ввесь час намагатися добре виглядати і боротися зі своїми шкідливими звичками. Важливо знати: коли жінка, із задоволенням витрачає гроші на себе, то разом з тим, витрачає їх і на імідж свого чоловіка в очах інших чоловіків.

Ніколи не насміхайтеся над хобі свого чоловіка: жінка, від якої не йдуть чоловіки, завжди з повагою ставиться до захоплень свого партнера (навіть, якщо насправді ці захоплення їй недовподоби). Також жінки обов’язково повинні мати свої хобі, аби завжди бути цікавими в спілкуванні.

Поруч зі своїм чоловіком жінка повинна бути слабкою (хоч насправді є сильною) та разом з тим мудрою, і використовувати це з розумом.

І наостанок: жінка, від якої не йде чоловік, дуже любить себе. І тому легко і повноцінно любить свого чоловіка. Тож, кохайте, і будьте коханою!

pic