Рівнерада в облозі. І знову руками торговців. Минулого разу протестували квіткарі, а тепер продавці взуття з вулиці Базарної. Люди вимагали, щоб їх не позбавляли місця заробітку. Однак, це питання депутати навіть не винесли на розгляд. Натомість - дали грошей комунальникам - на вивіз сміття, собі - на нову систему голосування, медикам - на ліки для хворих. Субвенцію держави у розмірі три з половиною мільйони гривень обранці витратять на добудову 14 школи та виплати дітям-сиротам.

Депутати Рівне ради до своїх крісел добиралися крізь коридор з мітингувальників. Люди з базару втомлені обіцянками прийшли під владні стіни. Переконують, впродовж 10 років торгували на ринку, а нині їх хочуть вигнати.

Депутати також не збираються поступатися. Кажуть всі продавці торгують без дозволів, а отже порушують закон.

На сесії депутати більше перемалися бюджетом - ділили перевиконання за перше півріччя. Півмільйона гривень міські обранці дали на ремонт відомчих територій та на реконструкцію школи за числом три. Вирішили депутати до дня міста видадути фотоальбом про РІвне.

Не обійшлося і без суперечок. Проект розбудови центральної частини міста, який назвали Міленніум - плаза, вирішили взагалі не розглядали.

Проте не всім подобаються такі наполеонівські плани чиновників. Більшість депутатів погодилися перш ніж щось будувати, треба порахувати скільки це коштуватиме.

Загалом сьогодні депутати перерозподілили 26 мільйонів гривень, переконують задовольнили потреби майже всіх.